NÅ-Historien

Fra høsten 2008 var Lucky Næroset inne i en ny tid. Folk rundt i bygda tok på eget initiativ å etablerte sine departementer. Og Lucky Næroset ble fra da et Utviklingsforum.

Velkommen til Lucky Næroset

Publisert: 07.01.09
Dersom du har et ønske om å besøke oss i Lucky Næroset vil vi anbefale at du tar kontakt med oss først. Det betyr at vi kan hjelpe med informasjon i forhold til hva du ønsker å se, oppleve og hvem du ønsker å møte.
 
Nyhetsbilde

Bygdekinoen

Publisert: 07.01.09
Vi har det siste året kunne glede oss over at bygda igjen har fått Bygdekino. Dette er et flott tilbud. Ikke nok med det, vi har egen Kino- og Eventyrminister.
 
Nyhetsbilde

Damekoret Lucky Ladies

Publisert: 07.03.09
Lucky Ladies Filosofien: Alle er velkommen inn i miljøet, og vi jobber ut fra at alle mennesker er musiske individer. At det ikke finnes fasit på musikk, og at gleden ved å synge sammen er det viktigste.
 
Nyhetsbilde

Lucky School

Publisert: 09.12.08
På noen linjer på en hjemmeside lar det seg ikke beskrive hverken i ord eller bilder, men vi gjør et forsøk.
 

Frivilligheten

Publisert: 27.11.08
Det er en mengde frivillige organisasjoner i Lucky Næroset. Foruten Departementer finnes det en rekke ting å engasjere seg i.
 
Nyhetsbilde

Lucky Mad Lab

Publisert: 01.12.08
Lucky Mad Lab er nok et resultat av at mye ble svært seriøst en periode i Lucky Næroset. Bygda ble plutselig aktuell da det skulle etableres en Fab Lab til her i landet, og det var snakk om å bygge en Varde til ca 40 mill.
 

Parkvesenet

Publisert: 01.12.08
Som et resultat av Lucky Nærosets arbeid har bygdas sentrum endret karakter. Vi har fått en flott park, og strekker seg fra Fagernes SKole til strandkanten til Næra. Her har 4H etablert en flott paviljong og Næroset Båtforening har laget en flott havn med båtplasser.
 
Nyhetsbilde

Begeistringen

Publisert: 08.01.09
Begeistringen er et resultat av at noen begeistrede mennesker ble samlet for å se hva de kunne utrette.
 
Nyhetsbilde

NY-Historien

Publisert: 28.11.08
Ny historien vår er som vanlig helt ukjent. Vi legger aldri planer i LN, men vi jobber nå helt bevisst med å skape allianser både nært og fjernt. Dette tror vi vil gi uante muligheter for alle involverte.
 

LN Utviklingsforum

Publisert: 08.03.09
Lucky Næroset Utviklingsforum er et forum for Næringslivet i Lucky Nærsoet, eller med tilknytning til Lucky Næroset. Men selvsagt også for andre bedrifter i Ringsaker som ønsker å benytte seg av merkevaren LN
 
Nyhetsbilde

Pressekonferanse LNU

Publisert: 07.01.09
17.november var Lucky Næroset Utviklingsforum klar for å presentere seg for media. Pressekonferansen foregikk hos Ring-Alm Tre AS.
 
Lucky Næroset - midt i væla!
Næroset ligger midt i mellom alt! N`Dele i Sør - Afrika,Karachi i Pakistan og New York i USA, midt i mellom alle 3 mjøsbyene Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Lucky Næroset er i Ringsaker kommune.


Vis større kart