Begeistringen

Publisert: 08.01.09

Nyhetsbilde Begeistringen er et resultat av at noen begeistrede mennesker ble samlet for å se hva de kunne utrette.

Begeistringen er det pr dato solgt ca 4.000,- av og denne brukes til å overraske mennesker noen mener har fortjent en oppmerksomhet, eller en oppmuntring.

Den første Begeistringen var det Humørbonde Geir Styve som fikk. Geir hadde allerde da etablert www.oppmuntring.no - og hadde gjort mye arbeid med oppmuntirngssaken.

BILDE

UFO-besøk (Uforutsett oppmuntring) har også blitt foretatt. Det var Handelsmannen på Kiwi i Brøttum (nabobygd) som mange mente var en begeistrer.

BILDE

BILDE SØLVI
Begeistringen er designet av Sølvi Lunde og produseres også av henne. Sølvi bor i Mesnalia og er sølvsmed. Sølvi er dessuten ei svært blid dame som vet å vise at hun setter pris på sine omgivelser.

Beg-Inkluderende arbeidsmiljø.jpg
Her deles Begeistringen ut i forbindelse med "inkluderende arbeidslivskonferansen i 2006" Det er Mona Røkke og John Almås som deler ut ringen til de ansatte som er stemt fram som Begeistrere i sine bedrifter. I 2008 var det Statsminister Jens Stoltenberg som stod for utdelingen.

Begeistringen deles ut av alle som har lyst å gi noen en oppmerksomhet, og har følgende kort med i esken. Begeistringen ...

Tilbake

Lucky Næroset - midt i væla!
Næroset ligger midt i mellom alt! N`Dele i Sør - Afrika,Karachi i Pakistan og New York i USA, midt i mellom alle 3 mjøsbyene Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Lucky Næroset er i Ringsaker kommune.


Vis større kart