Inn ò Bygd 2009

Publisert: 05.01.09

Rikskomframsen for BygdeKraft arrangeres4-6.juni 2009. Arrangører er "BygdeKraftAlliansen i Ringsaker".Merk dette i kalenderen og følg med på våre websider.


Dette er 4. året som Lucky Næroset arrangerer Rikskomframsen for BygdeKraft. Årets konferanse blir arrangert av "BygdeKraftAlliansen for Ringsaker".

Alliansen er nystartet, og har som målsetting å få med de fleste bygder i Ringsaker i en allianse for bygdeutvikling.
Logo_innobygd_orange-web-15.gif-konseptet er videreutviklet i forhold til innhold og arenaer. Dette håper vi kan gi de besøkende en enda bedre opplevelse. Dette blir garantert årets arrangement! 

 

BygdeKraftalliansen:
Lucky Ladies - arranør og vertsskap
Lismarka
 er en viktig medarrangør og vertsskap.
SIWU - medarrangør og vertsskap
Damekoret Lucky Ladies vil være både vertsskap og leverandør. 
Lucky Næroset Frivilligheten i LN
LivsVerkene ®  Oppmuntrings- og UtviklingsAlliansen for Lokalsamfunnsutvikling 
Ringsaker Kommune v/Næringsavdelingen vil være vertsskap for den fagdelen som er rettet inn i mot offentlig og kommunal sektor.
Sans & Samling arrangør og vertsskap
Nordre-Ringsaker Bluesklubb


Nytt av året er også overnattingen. Her får deltagerne tilbud om å bo på våre flotte omkringliggende gårder og pensjonater som har en del felles trekk. Her finnes det alltid et godt vertsskap som sørger for at gjestene kommer dit de skal til en hver tid, samt at de får vite litt mer om stedets historie.

logo-sveinhaug.gif


Nordlien Gård

Solbakken Gjestegård

Nedre Berg Gård

Selvsagt vil det også bli muligheter for å overnatte i Luckyaktige omgivelser. Tretopphytter,Syversen Camping, Hengekøye,Grisebinge med mye mer.

Program og muligheter for påmelding vil bli lagt ut på websiden vår www.innobygd.no

Følg med!

Tilbake

Lucky Næroset - midt i væla!
Næroset ligger midt i mellom alt! N`Dele i Sør - Afrika,Karachi i Pakistan og New York i USA, midt i mellom alle 3 mjøsbyene Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Lucky Næroset er i Ringsaker kommune.


Vis større kart