Lucky Ladies tar over

Publisert: 13.01.09

Marit og Linda jobbet tidligere i U8 for Hans Christian Medlien. Når Medlien valgte å satse mer på gården sin fikk jentene anledning til å restarte med egne selskaper. Det har de kommet godt i gang med.


Marit og Linda har også en felles fartstid i Prøysenhuset, og det er ikke vanskelig å forstå at de fortsatt brenner for nettopp Prøysen og Prøysenhuset. De har også jobbet sammen i U8 - men er nå selvstedig næringsdrivende med hvert sitt selskap under felles branding "Lucky Ladies".   Lukcy Ladies er også navnet på Damekoret i Lucky Næroset hvor Marit er dirigent og Linda er sanger og miljøskaper.

Disse jentene har nå plassert seg midt i Lucky Næroset sentrum, nærmere bestemt i 2.etg hos Næroset Regnskap som ligger vegg i vegg med Kiwi Næroset. Det skulle da borge for at det er enkelt å stikke innom for en uformell prat og en kopp kaffe i verste fall.

Les mer om dette i artikkel fra Ringsaker Blad

Side 2

 

Tilbake

Lucky Næroset - midt i væla!
Næroset ligger midt i mellom alt! N`Dele i Sør - Afrika,Karachi i Pakistan og New York i USA, midt i mellom alle 3 mjøsbyene Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Lucky Næroset er i Ringsaker kommune.


Vis større kart