Møte med god stemning

Publisert: 05.03.09

Nyhetsbilde Det ble godt oppmøte og god stemning da foreldrerepresentantene i barnehagen, FAU og Lucky Næroset arrangerte møte 3.mars for å få en dialog med politikerne om barnehagens - og bygdas videre liv.Artikkel fra Ringsaker Blad

Det skjer mye i Lucky Næroset om dagen, og møtet bar preg av at innbyggerne er fornøyde med den høye aktiviteten. Likevel er det beklagelig at det hvert år spres usikkerhet rundt om bygda skal få lov å beholde skole og barnehage.

Nå ble skolen "berget" 16. april i fjor (og denne datoen er dermed blitt Lucky Nærosets Nasjonaldag) da det ble vedtatt å bygge ny skole i bygda. Selv om dette er litt fram i tid, var det en usedvanlig god og viktig beslutning for de som ønsker å bo i bygda.

Bilde-030.gif
Foreldrekontakt i Næroset Barnehage:
Elin Grønvold.

Foreldrene er svært fornøyde med skolen og barnehagen og ser helt klart viktigheten av at det skapes trygghet rundt disse institusjonene også i framtiden. Dette for å sikre utviklingen som står å banker på.

Byggmester Kåshagen har et prosjekt på 37 boliger som bare venter på klarsignal fra kommunen. Møtet var sjønt enig om at denne prosessen måtte få fortgang. Byggmester Kåshagen har ventet i 2 år allerede. Dette er beklagelig, men etter møtet har iallfall politikerne fått innspill nok til å kunne bidra i den prosessen.

Bilde-027.gif
Kiwi ser at utivklingen igjen tvinger fram en utvidelse. Nå er det ikke mer plass igjen så det vil være aktuelt å bygge et helt nytt bygg om ca 2-3 år. Da er det ønskelig at de gamle lokalene (som er delvis nye) kan brukes til andre ting.

Tilbake

Lucky Næroset - midt i væla!
Næroset ligger midt i mellom alt! N`Dele i Sør - Afrika,Karachi i Pakistan og New York i USA, midt i mellom alle 3 mjøsbyene Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Lucky Næroset er i Ringsaker kommune.


Vis større kart