Ny tid i Lucky Næroset

Publisert: 27.08.09

Nyhetsbilde Etter 10 år med fenomenet Fristaten Lucky Næroset er nå bygda over i en ny fase. Grunnlegger Hans Christian Medlien gir seg helt, og den siste regjeringen v/stasminister Jan Arne Haukaasveen trakk seg ved NærosTinget 26.august 2009.Det har vært i alt 70 personer innom regjeringen i disse 10 årene, sier HC Medlien og takket alle for innsatsen. Vi har skapt et omdømme for bygda vår som vil gi oss en stor mulighet framover.

Det var en del murring i forkant av Nærost Tinget fordi den daværende regjeringen tillot seg å avspasere 16.april da kommunestyret i Ringsaker kommune vedtok å bygge ny skole. Det ble derfor ikke avholdt noe årsmøte den 28.november slik det skulle vært gjort. HC forklarte dette med at folk var sliten etter å ha kjørt på full gass i 10 år, og spesielt har de siste årene fra 2006 krevt mye energi med mange muligheter som kom seilende og måtte jobbes med.

NærosTinget vedtok å velge en gruppe som skulle forvalte Lucky Næroset som organisasjon fram mot neste ting 28.november 2009.

Les artikkel i RB 28.8-09 fra Tinget

Les lederen i RB 28.8-09


Tilbake

Lucky Næroset - midt i væla!
Næroset ligger midt i mellom alt! N`Dele i Sør - Afrika,Karachi i Pakistan og New York i USA, midt i mellom alle 3 mjøsbyene Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Lucky Næroset er i Ringsaker kommune.


Vis større kart