Programmet er klart for årets Inn `O bygd

Publisert: 14.04.09

Nå er endelig prgrammet for Inn ò Bygd klart og vi har distribuert ut dette til hele landet i dag og har satt påmeldingsfristen til 8.mai. Håper at mange lokale bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner også ønsker å delta.

Se  Inn `O Bygd 2009
Dette er vår nye webside med nytt og tøffere design, håper at det faller i smak.

Forhåndsomtale i Ringsaker Blad og Gudbrandsdølen Dagningen.

web-invitasjon-1-side.gif


Invitasjonen ligger også her (pdf)

En reise i fantasi og kreativitet

Tema for året er "Allianser i Lokalsamfunnet" for frivilligliv, næringsliv (off/priv), kulturliv, reiseliv og organisasjonsliv.

Fantasiens Fristed Lucky Næroset etablerte Inn  ò Bygd som en årlig møteplass for å formidle informasjon og innsikt for den som søker nye initiativ, livsglede og nye perspektiver.

I lys av det siste årets globale rystelser både økologisk og økonomisk forstand ser vi i Næroset behovet for å etablere flere helt nye allianser. Koblinger både på kryss og tvers med formål om å få flere til å jobbe sammen, samtidig og i samme retning.

Sjelden har vel verden hatt større behov fro nye allianser egnet til å løse de utfordringene som berører oss alle. Inn ò Bygd blir i år som før preget av både lokale, nasjonale og internasjonale perspektiver.  Vi har i årets Inn `o Bygd lagt inn større rom for OMtanker.

Det vil si, tid til både å møte våre gode kurs og foredragsholdere, og ikke minst de andre deltagerne til viktige dialog OM det en har hørt og lært eller OM andre tanker en har. Kanskje er det her du treffer din vitale alliansepartner for framtida.

Slike viktige møter har skjedd før på Inn `o Bygd.

Tilbake

Lucky Næroset - midt i væla!
Næroset ligger midt i mellom alt! N`Dele i Sør - Afrika,Karachi i Pakistan og New York i USA, midt i mellom alle 3 mjøsbyene Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Lucky Næroset er i Ringsaker kommune.


Vis større kart