Verdens første Oppmuntringskor

Publisert: 06.01.09

Nyhetsbilde Mandag 5.januar 2009 besluttet Lucky Ladis koret å erklære seg for å være "verdens første oppmuntringskor"!

Lucky Ladies Koret startet i det små våren 2007, og er i dag et kor på 32 damer.
Det er mange som ønsker seg med både for å synge, men også noen som tilbyr seg å koke kaffe, bære kofferter når damene er på turnè osv.


Lucky Ladies filosofien:

Vi som står bak filosofien har til sammen over 40 års erfaring fra kor. Marit som kordirigent og musikalsk leder, Linda og Monica som sangere og miljøarbeidere.

går-svenk.gif
Går Svensk - Bilder fra Svenskaften.

Gull av Gråstein er mottoet til damekoret. Alle er velkommen inn i miljøet, og vi jobber ut fra at alle mennesker er musiske individer. At det ikke finnes fasit på musikk, og at gleden ved å synge sammen er det viktigste.Alle har en rolle i organiseringen, og hver og en er en viktig brikke i samspillet. Vi skal nå langt og trenger derfor mot til å tro at vi kan.
Vi kan bli så gode vi vil bare vi tør!

inger-goes-bananas.gif
Inger Goes Bananas-som vanlig!

Vi brenner for flere miljøer der mennesker som tror de ikke kan, men bare har lyst, skal ha det moro sammen og utvikle seg. Vi tror på at skaperevnen som er iboende i oss alle kan blomstre og gi bedre livskvalitet hvis vi tør å utfordre oss sjøl. Er det noen som lurer på virkningen av en slik filosofi, så snakk med en Lucky Lady.

koret.jpg
Bilde fra Juleshowet

 Marit.jpg

Vil du vite mer?  Kontakt Marit Maurud marit@luckyladies.no
Lukcy Ladies

Tilbake

Lucky Næroset - midt i væla!
Næroset ligger midt i mellom alt! N`Dele i Sør - Afrika,Karachi i Pakistan og New York i USA, midt i mellom alle 3 mjøsbyene Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Lucky Næroset er i Ringsaker kommune.


Vis større kart